Golden Spin 3.-5.12. Zagreb/tuloksia

Golden Spin 3.-5.12. Zagreb, Kroatia

Naiset

Anni Järvenpää sijoittui 11:nneksi kansainvälisessä Golden Spin of Zagreb -kilpailussa. Järvenpää esitti parastaan lyhytohjelmassa sijoittuen osiossa kuudenneksi. Ohjelmassa sujui niin kolmois-kolmoisyhdistelmä, kuin soolokolmoisflippikin. Nuori tamperelainen jätti lyhytohjelmassa taakseen mm. olympiavoittaja Adelina Sotnikovan. Vapaaohjelma ei kuitenkaan sujunut Järvenpäältä lyhytohjelman veroisesti. Hypyt takkusivat ja vähennyspisteitäkin tuli viisi. Suomalainen oli vapaaohjelmassa 11:s. Lyhytohjelmassa ennätyspisteiden tuntumaan luistellut Järvenpää kokosi kilpailusta yhteensä 130,47 pistettä.
Ensimmäistä seniorikauttaan luisteleva tapparalainen sai kovatasoisesta kilpailusta arvokasta kokemusta. Kilpailun voitti hallitseva maailmanmestari Elizaveta Tuktamysheva pistein 201,33. Sotnikovan kokonaiskilpailu ei kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla. Hän oli kuudes.

Jäätanssi

Olesia Karmi ja Max Lindholm sijoittuivat viidenneksi Zagrebin kansainvälisessä kilpailussa. Suomalaispari oli molemmissa osioissa viides ja keräsi kokonaispisteet 117,02. Pisteet jäivät reippaasti viikko sitten käydyn Santa Claus Cupin kauden ennätyksestä, 133,46. Parin seuraava kilpailu on kahden viikon päästä käytävät Suomen mestaruuskilpailut Mikkelissä. Zagrebin kilpailun voitti italialaispari Charlene Guignard- Marco Fabbri 172,28.

Miehet:

Tomi Pulkkinen sijoittui 11:nneksi Zagrebissa käydyssä kansainvälisessä Golden Spin –kilpailussa. Pulkkinen oli lyhytohjelmaosiossa 16:s, mutta venyi vapaaohjelmallaan osion kymmenenneksi onnistuen mm. kahdessa kolmoisakselissa. Pulkkinen keräsi kauden ennätyspisteensä 176,85. Parannusta tuli edellisiin lähes 12 pistettä.  Suomen toinen edustaja Matthias Versluis oli kilpailun 20:s 144,18 pisteellä. Versluis kaatui lyhytohjemassa kolmoisakselinsa ja hyppy-yhdistelmänsä, mutta vapaaohjelmassa kolmoisaksel sujui kohtuullisesti. Lutz tuntui sen sijaan olevan kompastuskivi molempina päivinä. Helsinkiläinen jäi kauas kauden ennätyksestään, joka on 170,46.