Virtanen sijalle 10 Cup of Tyrolissa

Valtter Virtanen sijoittui Innsbruckissa käydyssä Cup of Tyrolissa kymmenenneksi pistein 176,87. Virtanen yritti molemmissa ohjelmissaan neloistulppia, joka lyhytohjelmassa tuli täysin kierroksin alas, mutta päättyi harmilliseen kaatumiseen ja vapaaohjelmassa jäi hieman vajaaksi.
”Tämä oli hiukan tasapaksu kisa. Teimme lyhytohjelmaan viime viikolla pieniä muutoksia musiikkia myöden, mikä toi kilpailuun omat hankaluutensa. Nyt on vielä vajaa kuukausi aikaa ajaa muutettu ohjelma kunnolla sisään ennen MM-kilpailuja. Vapaaohjelmassa keskittyminen herpaantui parissa hypyssä, mutta muuten suoritus oli ihan ok. Lopun kolmois-kolmois-hyppy-yhdistelmän onnistuminen oli ohjelman parasta antia. Nyt pari päivää lepoa ja sitten huolellinen valmistautuminen kotikisoihin”, Virtanen kertasi suoritustaan. Virtanen edustaa Suomea Helsingin MM-kilpailuissa 29.3.-2.4.

Kilpailun voitti Latvian Deniss Vasiljevs 240,44 pisteellä.

Seniorinaisten sarjassa Emilia Toikkanen sijoittui kauden ennätyspistein 111,10 sijalle 18 ja Saara Järvinen 95,19 pisteellä sijalle 20. Kilpailun voitti Ranskan Laurine Lecavalier 161,41 pisteellä.

Juniorityttöjen sarjassa Sallianna Öztürk luisteli kymmenenneksi 110,42 pisteellä, Mia Koskinen sijalle 24 pistein 94,75 ja Oona Ounasvuori sijalle 25 pistein 94,54. Kilpailun voitti Itävallan Alisa Stomakhina 138,68 pisteellä.

Advanced novice-sarjassa Linnea Fredriksson luisteli sijalle 21 pistein 73,59. Kilpailun voitti Itävallan Olga Mikutina 106,38 pisteellä.